Propomucil - izbacite sekret dišite slobodno!

Dolazak hladnih dana donosi gotovo neizbežne nazebe, prehlade, infekcije disajnih puteva i druga oboljenja. Kretanje u javnom prevozu, u vrtićima i školama, na sportskim, zabavnim i kulturnim manifestacijama, donosi veliki rizik od pojave prehlade i gripa. Jake upale izazivaju neprijatne osećaje u grlu i nosu, bolove u grlu, kao i kašalj (suvi kašalj i kašalj koji zahteva iskašljavanje). Ovi simptomi su jako uporni, tako da ometaju san i svakodnevne aktivnosti odraslih.

Delovanjem i na zapaljenje i na sekret iz disajnih puteva PropoMucil® pruža rešenje. PropoMucil® je prirodni antimikrobik - pročišćen i N-acetilcisteinom (NAC) obogaćen propolis, namenjen za akutna i hronična oboljenja disajnih organa praćenih sekretom. 

Propolis u PropoMucil® -u deluje brzo na simptome prehlade i gripa, ublažavajući i u potpunosti neutrališući sekret u nosu i u grlu. PropoMucil®  može da se kombinuje sa antibioticima i/ili antimikoticima, a ne sadrži alergene i gluten.

PropoMucil® sirup za odrasle pored propolisa i NAC-a, sadrži med, tečni ekstrakt korena belog sleza, korena jagorčevine i lista nane koji udruženim snagama pomažu u izbacivanju sekreta iz disajnih puteva i pojačavanju imuniteta. PropoMucil® sirup za decu pored propolisa i NAC-a, sadrži med, tečni ekstrakt korena belog sleza i ploda šipurka koji zajedno pomažu izbacivanje sekreta iz disajnih puteva, deluju efikasno protiv upale i jačaju imunitet deteta.

Za više informacija kliknite ovde.